1. Home
  2. ubiDOCS – Hier gaan we!

ubiDOCS – Hier gaan we!

U kunt 10 dagen gratis ubiDOCS testen!

Klaar voor onboarding?

Laten we beginnen….

Vul het bijgevoegde formulier in:

U: informatie verstrekken

Om te beginnen, hebben we de volgende informatie nodig:

Organisatiegegevens:

• Juridische bedrijfsnaam
  • Fysiek adres
  • BTW-nummer
  • E-mailadres van het bedrijf (degene waar het systeem notificaties naar zal sturen)
  • Welke rol speelt het bedrijf in het proces?

Gebruikersgegevens:

Eerste admin gebruiker van het systeem (degene die het proof of concept zal beheren)

• Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

ubidata: Creëert uw project

Nadat u het formulier hebt ingevuld, maken we het project aan en geven we u een gebruikersnaam waarmee u toegang krijgt tot het webplatform.

U kunt toegang krijgen tot het webplatform via de volgende link: https://ubitt.ubidata.com/signin

ubidata: geeft instructies om een transport document aan te maken op het webportaal

ubidata: download de ubiDOCS mobiele app om de transport documenten te verreiken

ubidata: biedt u API-sleutels om uw IT-services aan te sluiten op aanvraag.

Updated on december 26, 2023