Wachtwoord opnieuw instellen

Om in te loggen op het ubiTT webplatform heeft u een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig.

De gegevens worden verstrekt door een van uw projectbeheerders die uw account in het systeem aanmaakt.

Zorg ervoor dat hij het juiste e-mailadres heeft ingevoerd dat aan uw account is gekoppeld…

Als u uw wachtwoord opnieuw moet instellen, gebeurt dit alleen door u een reset-link per e-mail te sturen.

Ubidata volgt de OWASP-richtlijnen om de toegang tot het systeem te beveiligen en te voorkomen dat hackers uw activiteiten verstoren.

Als u uw wachtwoord bent vergeten of wilt wijzigen, wordt u gevraagd uw gebruikersnaam in te voeren.

Als u uw gebruikersnaam bent vergeten, moet u direct contact opnemen met uw projectbeheerder of onze supportlijn…. het systeem zal u niet vertellen dat u een verkeerde gebruikersnaam hebt ingevoerd.

De link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen wordt per e-mail verzonden.

• Als het e-mailadres niet bestaat, stuurt ubidata een e-mail naar de Projectbeheerder met het verzoek het e-mailadres te wijzigen.

Procedure

Open ubiTT login pagina

• Klik op “Wachtwoord vergeten”
  • Voer een gebruikersnaam in (of neem contact op met uw projectbeheerder als u uw gebruikersnaam bent vergeten)
  • Klik op de knop WACHTWOORD OPVRAGEN
  • Je krijgt een bevestigingsbericht met gebruikersnaam (altijd, zelfs als de gebruikersnaam niet bestaat)

Controleer uw mailbox….

• Open de e-mail die je hebt ontvangen van no-reply@ubidata.com
  • Klik op de reset link in de e-mail
  • Voer twee keer een correct wachtwoord in (minimaal 12 tekens)
  • Verzend het nieuwe wachtwoord
  • Het systeem geeft een succesbericht en stelt voor u door te sturen naar de LOGIN pagina

Heeft u geen e-mail ontvangen?

• Controleer uw spam- of junkbox en deblokkeer de afzender no-reply@ubidata.com
  • Weet u zeker dat u de juiste gebruikersnaam hebt ingevoerd? Zo niet, probeer het opnieuw…

Veiligheidsbeperkingen

• De reset link is 4 uur geldig
  • De reset link kan maar één keer gebruikt worden!
  • Het systeem voorkomt dat u gedurende 5 minuten een nieuwe reset-link aanvraagt.

Updated on augustus 28, 2023