Voertuigbeheer

Deze pagina heeft betrekking op het ubiFLEET-product en meer specifiek op voertuigen die zijn uitgerust met een FMS / CANbus-poort.

Onze teams zijn druk bezig met de voorbereiding van de relevante documentatie.
Kom later terug om te zien of we vooruitgang hebben geboekt!

Hebt u specifieke vragen of vereisten?
Uw hulp is van onschatbare waarde!
Stuur ons snel een bericht met je verzoek en we zullen er alle aandacht aan besteden!

Updated on juni 14, 2023