1. Home
  2. ubidata producten
  3. ubiSMART
  4. ubiSMART: GPS navigatie tool aangepast aan uw wagenpark

ubiSMART: GPS navigatie tool aangepast aan uw wagenpark

Wij bieden een geïntegreerde specifieke offline navigatie app, aangepast aan grote voertuigen met premium kwaliteit kaarten & routing.

Wanneer de bestuurder een adres moet bereiken, zal het systeem de beste route voorstellen, gebaseerd op de specificaties van het voertuig, waarbij routes worden vermeden die niet zijn aangepast aan de afmetingen of het gewicht van het voertuig.

Updated on mei 30, 2022