1. Home
  2. ubidata producten
  3. ubiDOCS
  4. ubiDOCS – Afvaltransport – verplichte velden van een identificatieformulier

ubiDOCS – Afvaltransport – verplichte velden van een identificatieformulier

Na overleg met vertegenwoordigers van verschillende systemen is het voorstel van de OVAM om verder te gaan met onderstaand voorstel voor de velden op het formulier.
Het is de bedoeling om van deze voorgestelde structuur een JSON formaat vast te leggen. In eerste instantie is het formaat bedoeld om de systemen onderling te laten communiceren op een uniforme manier.

De OVAM zal op termijn (in de loop van 2023) een REST-API ter beschikking stellen om de formulieren naar op te laden (in status finaal) om het register aan te leggen. (analoog aan de API van Matis)

Updated on augustus 21, 2023