1. Home
  2. ubidata producten
  3. ubiDOCS
  4. ubiDOCS – Afvaltransport – Hoe werkt het?

ubiDOCS – Afvaltransport – Hoe werkt het?

Zelfstandige applicatie

De oplossing bestaat uit een mobiele app en een webportaal waaruit de gebruiker een identificatie formulier kan opmaken, aanpassen en uitwerken.

Zelfstandige / gekoppelde toepassing geïntegreerd in uw IT

De oplossing kan zelfstandig werken of geïntegreerd met uw IT.

Het is ook voorzien om als gekoppelde app aan uw logistieke mobiele oplossing ubiSMART te werken zodanig dat de bestuurder één en slechts één toepassing op de weg gebruikt.

Toepassing geïntegreerd met een app van derden

Gebruik je een andere mobiele applicatie om het werk van je chauffeurs te beheren?

Geen paniek, ubiDOCS interageert ermee zodat uw chauffeurs alleen de tool gebruiken waarmee ze vertrouwd zijn.

Een gegevensuitwisseling via rest-API haalt de nodige informatie op:

• tijdstempel & positie aan het begin van de rit
  • tijdstempel en positie bij aankomst
  • handtekening voor lossen
  • eventueel de opmerkingen en foto’s van de chauffeur
  • eventueel de handtekening van de PRODUCENT

en genereert het wettelijke document dat moet worden getoond bij een inspectie.

Geïntegreerde gegevensuitwisseling met andere aanbieders van oplossingen

Wij werken ook aan een oplossing die geïntegreerde gegevensuitwisseling met andere leveranciers van oplossingen aanbiedt.

Documentbeheersysteem voor al uw identificatieformulieren

Moet uw transportdocumenten vanuit verschillende oplossingen beheren?

Wij kunnen ook een gecentralizeerde documentbeheersysteem voorstellen.

Meer lezen over interoperabiliteit

Updated on augustus 18, 2023