REPORTING / Temperatuur

Voorwaarden

Dit rapport heeft betrekking op het ubiFLEET product, en uw toestellen moeten uitgerust zijn met 1 of meer temperatuursensor(en)

Hoe het werkt

Selecteer een object en een periode om uw zoekopdracht uit te voeren

Breng uw cursor op de tijdlijn om de temperatuur en gerelateerde gebeurtenissen in de tooltip te lezen.

De informatie geeft de laatste temperatuur gegevens op dit moment, evenals de laatste status verandering in getoonde gebeurtenissen (Deze kunnen al eerder gebeurd zijn).

Gebruik het muiswiel om in te zoomen op de grafiek
Klik op het ‘reset’ icoon (rechtsonder) om terug te keren naar de volledige zoekperiode.

Updated on februari 3, 2023