Paginatie

Onderaan de datatable kunt u het aantal zoekresultaten kiezen dat op uw webpagina moet worden getoond. Hoe minder items u kiest om te tonen, hoe sneller de resultatenset wordt weergegeven.

tot 1000 items op de resultatenpagina!

Als u besluit 1000 items op 1 pagina te tonen, kunt u gebruik maken van de ZOEKEN-balk om items te identificeren en uit te filteren op basis van tekst in de datatable.

Let erop dat de ZOEK-functie van de ZOEK-balk beperkt is tot de huidige pagina (dus het aantal items dat u hebt gekozen om weer te geven).

You can alw

U kunt uw zoekcriteria altijd verfijnen via het deelvenster ZOEKEN als u meer dan 1000 items hebt.

Updated on maart 16, 2022