1. Home
  2. Nieuwe Functies - ubiTT
  3. 5.0.1
  4. Pagina automatisch vernieuwen met de auto-refresh knop!
  1. Home
  2. Aan de slag
  3. Pagina automatisch vernieuwen met de auto-refresh knop!

Pagina automatisch vernieuwen met de auto-refresh knop!

De meest recente informatie om de beste beslissing te nemen!

Do Wilt u dat het track en trace portaal regelmatig de meest recente informatie toont?
Quickly enable a time-saving, hands-free feature available on the title ribbon and set the auto-refresh

Introduceer onze nieuwste auto-refresh functie op het portaal.
Schakel snel een tijdbesparende, handsfree functie in die beschikbaar is op de titelbalk en stel het auto-refresh interval in van 300 seconden om de laatste informatie opnieuw te laden.

Hoe gebruik je de knop auto-refresh?

U kunt uw voorkeur ook opslaan door het bladwijzersysteem van uw browser te gebruiken.

Standaard tijdsinterval

300 seconds of predefined time inter

300 seconden van vooraf gedefinieerde tijdsintervallen

Updated on maart 15, 2022