1. Home
  2. Aan de slag
  3. Hoe werkt de PIN en UNPIN functie?
  1. Home
  2. Nieuwe Functies - ubiTT
  3. 5.0.0
  4. Hoe werkt de PIN en UNPIN functie?

Hoe werkt de PIN en UNPIN functie?

Om uw schermruimte optimaal te benutten, kunt u het zoekvenster verbergen of vastpinnen.

U kunt beslissen of u het zichtbaar wilt houden of niet, en u kunt op elk moment van gedachten
veranderen.

klik op de pijl => ZOEK-paneel verbergen

klik op het burger icoon => ZOEK-paneel zichbaar maken

klik op de PIN icoon => het ZOEK-paneel aan het venster pinnen

Voor een betere ervaring Afbeelding 3:·

• Door één keer te klikken, kunt u het deelvenster ZOEKEN tijdelijk openen; het kan verdwijnen als u ergens buiten het deelvenster ZOEKEN klikt.
  • Dubbelklik op het icoon om het deelvenster ZOEKEN te openen en vast te zetten.
Updated on maart 27, 2022