1. Home
  2. Aan de slag
  3. Hoe maak je je rapport in ubiTT op volgens je<br>behoeften?
  1. Home
  2. Nieuwe Functies - ubiTT
  3. 5.0.0
  4. Hoe maak je je rapport in ubiTT op volgens je<br>behoeften?

Hoe maak je je rapport in ubiTT op volgens je
behoeften?

Wanneer je in ubiTT aan een rapport in tabelvorm werkt, heb je niet altijd alle beschikbare informatie
nodig.

Deze is niet altijd geordend volgens uw behoeften. Dit maakt het moeilijk om de pagina te
lezen.

Ubidata biedt een eenvoudige manier om de volgorde van de datatable snel aan te passen aan uw
specifieke behoeften.

Hoe verplaats je een datatable in ubiTT?

• Stap 1: Selecteer een kolom
  • Stap 2: Verplaats de cursor naar de kop van de kolom
  • Stap 3: Verplaats de kolom met behulp van dreg & drop

Bekijk een video

Kolommen tonen/verbergen

Elke rapportpagina in tabelvorm van de nieuwe interface kan worden ontworpen naar de behoeften van de gebruiker:

Toon/verberg kolommen om alleen de relevante informatie te bewaren

Sorteer kolommen door op de koptekst te klikken om de leesbaarheid te verbeteren

U kunt een aangepaste lijst gebruiken om in een door de gebruiker gedefinieerde volgorde te sorteren. Een kolom kan bijvoorbeeld waarden bevatten waarop u wilt sorteren, gegevens op tekst (A tot Z of Z tot A), getallen (kleinste tot grootste of grootste tot kleinste)

Geef opgegeven aantal records weer

• U kunt kiezen om 25 | 50 | 100 | 250 | 500 |100 items per pagina te zien
  • Voorbeeld: Als u 25 selecteert, dan zullen 25 records worden weergegeven
Updated on maart 16, 2022