1. Home
  2. Nieuwe Functies - ubiTT
  3. 5.2
  4. Correctie van BUGS in versie 5.2

Correctie van BUGS in versie 5.2

Versie 5.2.6 – 21/02/2023 – Bug correcties

We hebben een probleem met het inlogscherm opgelost

Versie 5.2.5 – 13/02/2023 – Bug correcties

Enkele ontbrekende waarden in Temperatuurgrafiek hersteld

Versie 5.2.4 – 20/01/2023 – Bug correcties

• in verband met de laatste Chrome versie – herstel TEMPLATES dropdown en meerdere ALARMEN sluitingen van Titelbalk
  • in verband met de entiteitnaam die geen haakjes ondersteunt bij het toevoegen aan een groep entiteiten
  • in verband met het filter op “waarden” dat is opgelost in het rapport “APPLICATIE EVENEMENTEN”

Met het oog op voortdurende verbetering werken wij er hard aan om foutief gedrag in ons systeem te corrigeren.

Blijf ons helpen problemen op te sporen en stuur uw opmerkingen naar support…

Updated on februari 22, 2023