Beperkte toegang voor uw klanten

Uw klanten verdienen ondersteuning van hoge kwaliteit.
Met ubiTT kunt u niet alleen het antwoord op hun vragen vinden via het platform, maar u kunt hen ook autonomie geven bij het vinden van de informatie die ze nodig hebben om een transport te volgen dat hen aanbelangt.
Er zijn verschillende toegangspunten, afhankelijk van de producten die bij uw project horen.

Gebruikt u ubiSMART en wilt u toegang verlenen tot PODs (proof of deliveries)?

Gebruikt u ubiFLEET of ubiSMART en wilt u beperkte toegang tot een zending gedurende een bepaalde periode?

U gebruikt ubiFLEET of ubiSMART en u wilt een beperkte toegang verlenen tot een bepaalde pagina (bv. de DISPATCHING MAP) voor een onbeperkte periode, op een welbepaalde groep van toestellen?

1. Beperkte toegang tot POD (proof of delivery)

Als u het rapport over de toegang tot POD’s wilt activeren, neem dan contact op met uw projectmanager of stuur een verzoek naar support@ubidata.com

Deze functie is beschikbaar via de ADMIN / GEBRUIKER pagina.

U moet een specifieke gebruiker aanmaken genaamd ‘KLANT’ voor elk van uw KLANTEN:

De klantcode is verplicht en MOET overeenkomen met de naam van de “Klant” in uw B.O. of planningstool, zoals gerapporteerd in de POD rapportage van ubiTT.
Dit verzekert dat de toegang alleen wordt verleend tot de gerelateerde POD’s en niet die van andere klanten:

Zorg ervoor dat het opgegeven email adres correct is. Elke niet herkende e-mail zal automatisch de gebruikersrechten verwijderen bij een nieuwe release van ubiTT.

Stuur een e-mail naar uw klant waarin u hem uitnodigt om in te loggen op ons platform op de volgende link: https://ubitt.ubidata.com/signin.

Geef de gebruikersnaam, zodat hij zijn wachtwoord kan ophalen uit ons systeem:

Eenmaal ingelogd, zal uw klant in staat zijn om ubiTT portal te openen met alleen toegang tot POD rapport, en zijn POD’s te bekijken:

Om het resultaat van de dataset te visualiseren, zal hij een zoekperiode moeten specificeren.

Voor meer details, zie sectie ZOEKEN deelvenster en DATABEL LAYOUT.

2. Beperkte toegang tot een specifiek transport: AFSTANDS TOEGANG

U hebt de mogelijkheid om een klant of een collega een tijdelijke, beperkte toegang te geven (in passieve modus) om een voertuig te volgen (Enkel geolokalisatie). De persoon aan wie toegang wordt verleend moet klikken op de URL in de e-mail die het systeem hem heeft gestuurd.

Open het MENU ADMIN / Remote Access:

Kies uit de lijst van apparaten het apparaat waartoe u toegang wilt verlenen.

Voer in het veld ‘Aan’ het e-mailadres van uw klant in, en pas het Onderwerp en de inhoud van de e-mail aan indien relevant. Klik op de knop VERZENDEN onderaan.

Een pop-up meldt je of het bericht correct is verzonden.

De klant ontvangt dan een mail met een link naar een internetpagina die er zo uitziet:

3. Beperkte toegang tot ubiTT / DISPATCHING MAP voor een specifieke groep van apparaten

Om deze functie te activeren, kunt u contact opnemen met ons support team door een verzoek te sturen naar support@ubidata.com

Updated on juli 13, 2022