ADMIN / Gebruikers

Deze pagina is generiek en gerelateerd aan ubiFLEET & ubiSMART producten

Op dit moment, wanneer we je project opzetten, maken we een eerste ADMIN gebruiker aan die de hoogste rechten heeft op de interface.

Deze persoon is verantwoordelijk voor het aanmaken van een toegang voor elke extra gebruiker van het platform. Dit gebeurt via de pagina ADMIN / Gebruikers

Wanneer u een nieuwe gebruiker aanmaakt, wordt u uitgenodigd om in te voeren:

• Wat voor soort toegang
  • Een gebruikersnaam
  • een wachtwoord
  • een e-mailadres
  • Voor- en achternaam
  • De functie van de gebruiker in uw bedrijf
  • Een telefoonnummer voor het geval we hem moeten contacteren voor SUPPORT

Type gebruikers

Beheerder

Hij krijgt toegang tot alle beschikbare rapporten, inclusief de definitie van gebruikers. Er moet minstens 1 beheerder in je project zijn.

Beperkte toegang

Een beheerder kan een gebruiker met beperkte toegang tot specifieke rapporten definiëren. De rapporten zijn gegroepeerd op functie in het MENU om de keuze te vergemakkelijken.

Afhankelijk van het type project kan het zijn dat je een beperkt aantal items in je menu ziet.

Een gebruiker met beperkte rechten heeft alleen toegang tot de pagina’s die zijn aangevinkt.

Klant

(alleen voor ubiSMART)

Deze keuze heeft betrekking op het POD-rapport. Je kunt toegang verlenen tot de POD-pagina (proof of delivery) van je klanten. De klanten hebben alleen toegang tot de POD’s waarbij ze betrokken zijn.

Om de pagina goed te kunnen filteren, moet je de ‘klantcode’ invoeren. De klantcode is verplicht en MOET overeenkomen met de naam van de ontvanger in uw B.O. of planningstool.

Als je de toegang tot het POD-rapport wilt activeren, neem dan contact op met je projectmanager of stuur een verzoek naar support@ubidata.com.

Gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres

De gebruikersnaam is vereist bij het openen van ubiTT (https://ubitt.ubidata.com/signin).

We raden de eindgebruiker aan om zijn wachtwoord te wijzigen en tegelijkertijd zijn e-mailadres te controleren.

Voornaam en achternaam & functie

Deze informatie is niet verplicht, maar helpt bij een goede communicatie via ons systeem en stelt ons in staat om beter te begrijpen hoe ons platform wordt gebruikt op basis van de verantwoordelijkheden van de gebruiker.

Telefoonnummer

We raden ten zeerste aan om een telefoonnummer toe te voegen. Dit kan handig zijn om vragen te verduidelijken en goede ondersteuning te bieden.

Updated on augustus 28, 2023