FAQ

Misschien vind je hier de antwoorden die je zoekt?

Er zijn enkele woorden die ik niet begrijp….
maak je geen zorgen, we gebruiken inderdaad enkele specifieke woordenschat die moeilijk te beheersen kan zijn als je nieuw bent in het systeem.
Er is een verklarende woordenlijst die u kan helpen bij een eerste stap.
Hoe kan ik projectinstellingen beheren?
Alle projectinstellingen worden beheerd onder het MENU: ADMINISTRATIE.
U kunt gebruikers, gebruikersrechten, apparaten en groepen van apparaten, entiteiten, POI’s en Geofencing zones…. beheren.
Voor specifieke hulp over één van deze items, gebruik de ZOEKEN knop en type de trefwoorden.
Ik heb geen toegang tot alle pagina’s van de ubiTT interface…
Beheerders van het project kunnen beslissen om de toegang tot de interface te beperken.
Neem contact op met uw projectmanager als u toegang tot meer gegevens nodig denkt te hebben.
Ik wil dat mijn bedrijfslogo verschijnt op de banner van het project, en in specifieke rapporten zoals PICTURE, POD, CHECK-LIST
Binnenkort zult u uw logo rechtstreeks op de interface kunnen uploaden.
In de tussentijd kunt u een verzoek sturen naar support.
Is er een mobiele toepassing voor de interface?
Een vereenvoudigde mobiele applicatie is beschikbaar in de PlayStore en de Apple Store.

Ga naar ubiTT mobiele app voor meer informatie.
Als magazijnbeheerder wil ik gewaarschuwd worden als er een vrachtwagen aankomt in het depot. Ik werk niet achter een computer, maar ik heb mijn mobiele telefoon op zak. Kan ubidata iets voor mij doen?
Natuurlijk kunnen we dat!

Start met het maken van een POI en/of geofencing zone rond uw depot.

Maak vervolgens een ALARM regel en laat het systeem u waarschuwen via sms of e-mail, rechtstreeks op uw mobiele telefoon.
Een van mijn activa was betrokken bij een ongeluk. Ik weet de plaats en de datum en tijd waarop het zou zijn gebeurd. Niemand van mijn chauffeurs heeft mij iets verteld. Welke pagina van ubiTT moet ik gebruiken om dit te bevestigen?
Je hebt verschillende opties.

De eenvoudigste is om de pagina DISPATCHING / FLEET te gebruiken. Voer de dag en tijd in en zoom op de kaart in op de locatie. In één oogopslag ziet u alle goederen die in de buurt waren.

Als er meer dan één goed aanwezig was, kunt u de analyse verdiepen door de pagina REPORTING / TOER OVERZICHT te gebruiken voor elk verdacht goed.

Je zou ook een POI kunnen maken waar het ongeluk plaatsvond, en de REPORTING / POI op de datum en tijd uitvoeren. Dit geeft dezelfde informatie als hierboven, maar dan in tabelvorm.
Ik heb de indruk dat sommige van mijn klanten te veel tijd nemen om mijn vrachtwagens te laden. Ik wil hen de verloren tijd in rekening brengen als mijn chauffeur meer dan een uur moet wachten.
ubidata stelt een rapport voor met de naam Reporting Usage waarmee dergelijke extracten en veel krachtigere analyses mogelijk zijn.

Omdat dit rapport zeer krachtig is, is het ook moeilijk te begrijpen. We raden u aan contact op te nemen met een van onze experts om uw probleem / vraag uiteen te zetten en wij zullen u helpen het meeste uit uw vlootgegevens te halen!

=> Stuur e-mail naar SUPPORT
Ik ben wagenparkbeheerder in de voedingsmiddelenindustrie. Ik vraag me af of de koelgroepeneffectief worden gebruikt. (Ik wil bijvoorbeeld zien of sommige koelgroepen werken als de trailers lange tijd stilstaan).
ubidata stelt een rapport voor met de naam Reporting Usage waarmee dergelijke extracten en veel krachtigere analyses mogelijk zijn.

Omdat dit rapport zeer krachtig is, is het ook moeilijk te begrijpen. We raden u aan contact op te nemen met een van onze experts om uw probleem / vraag uiteen te zetten en wij zullen u helpen het meeste uit uw vlootgegevens te halen!

=> Stuur e-mail naar SUPPORT
Ik werk voor een farmaceutisch transportbedrijf met gekoelde trailers. Als kwaliteitsmanager moet ik elk transport met afwijkende specificaties documenteren, omdat de medicijnen aan zeer strengeregels moeten voldoen. Help me alstublieft mijn werk te organiseren.
Als u de telematicasystemen nog niet hebt geïnstalleerd, kunt u het beste een gesprek aangaan met onze experts om de systemen goed te bekabelen. U kunt namelijk baat hebben bij extra gegevens naast de temperaturen, zoals deuropeningen, ontdooiingsinformatie, brandstofgegevens, enzovoort.

Maak vervolgens een duidelijke definitie van uw specificaties… wat hebt u echt nodig?
– temperatuurgrafieken met elk van uw transporten
– lijst van situaties die buiten de specificaties vallen
– andere?

Neem tot slot een kijkje op de volgende pagina’s:
REPORTING / TEMPERATUUR
ADMIN / Alarm regels en DISPATCHING / ALARMEN
REPORTING / APPLICATION EVENT

Als u nog steeds hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts.

=> contact SUPPORT
Ik heb nog vragen…
neem dan contact op met onze support lijn
Warning: chmod(): Operation not permitted in /var/www/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-direct.php on line 173